Wat maakt Les Petits zo speciaal?

Kinderopvang Les Petits bestaat al sinds 1983 en vangt nog steeds elke dag met plezier, enthousiasme en professionaliteit kinderen op in de leeftijd van 0-12 jaar. Onze locaties zijn gevestigd in Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek, Heemstede en Overveen. Wij staan voor kwalitatief hoogwaardige opvang. Dit uit zich in onze mooie locaties met veel buitenruimte, veelal gelegen in een groene omgeving en een veelzijdig activiteitenaanbod.

All inclusive

Bij Les Petits gaan we uit van een all-inclusive principe, dus flesvoeding,luiers en de lunch tussen de middag zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Net als het vervoer van school naar de BSO en uitjes in de vakantie. Daarnaast bieden wij ook extra service aan zoals de kinderkapper voor kinderen van 0-4 jaar.

Enthousiaste pedagogisch medewerkers

Ons personeel is gedreven en goed geschoold en iedere locatie heeft een hbo geschoolde leidinggevende die ook mee werkt op de groepen. Onze mannelijke en Bloemendaalseweg2-31vrouwelijke PM’ers hebben naast hun pedagogische opleiding ook vaak een sportieve of creatieve opleiding gevolgd. Hierdoor kunnen wij regelmatig extra activiteiten aanbieden op de groepen zoals sport & spel, beweegkriebels en peuterdans.
Op het Bureau Planning en Organisatie zit een enthousiast team voor u klaar om u te helpen met vragen over de facturatie, uw opvangcontract, beleidsstukken en wachtlijsten. Onze planningsmedewerkers staan zelf nog regelmatig op de groep en kunnen u dus goed adviseren in uw opvangkeuze.

Wat voor opvang u ook nodig heeft, wij bieden het!

meer informatie: www.lespetits.nl

MISSIE & VISIE WAT-HOE-WAAROM

WAT

Moderne methodes en leermiddelen i.c.m. optimale begeleiding

HOE

Onderwijs op maat en pedagogische driehoek

WAAROM

Elk kind is belangrijk én wordt door ons gezien!

BEKIJK ONZE MISSIE & VISIE