Onderwijscafé

Het team van De Sparrenbosschool vindt communicatie met ouders erg belangrijk. Naast gesprekken met ouders over hun kind(eren) geven we inhoud aan educatief partnerschap door het organiseren van thema-avonden: “Het Onderwijscafé”.

De bijeenkomsten gaan dit jaar over ‘onderwijsvernieuwing’ op De Sparrenbosschool.

• Hoe kijken ouders hier tegenaan?
  • Wat vinden ouders belangrijk?
  • Op welke manier kan de organisatie van school hieraan een bijdrage leveren?

De volgende bijeenkomst staat gepland op dinsdag 5 april, van 20.00 – 21.30 uur.

In het Onderwijscafé gaat school in gesprek met ouders over ontwikkelingen op school.  De school maak je tenslotte samen!

Steekwoorden Sparrenbosschool 2020

Onderstaande filmpjes geven de motivatie van de onderwijsvernieuwing weer. Hierop wil De Sparrenbosschool haar visie op baseren . Samen met leerkrachten, kinderen en ouders willen we inhoud geven aan de intellectuele uitdaging, maar ook gericht op het ontwikkelen van talenten van kinderen.

Samen op weg naar De Sparrenbosschool in 2020!

Filmfragmenten Jef Staes (klik op link om te openen):
Deel 1
Deel 2

Fragment ‘Shift happens’

Laat u zich ook inspireren, net als het team van De Sparrenbosschool?