Leerkracht:

Juf Martine : maandag t/m vrijdag
m.landwehr@sparrenbosschool.nl

De eerste week in groep 3

De eerste week van de kinderen uit groep 3 zit er weer op. De kinderen hebben de woordjes : "ik, maan en roos "geleerd. De kinderen zijn druk aan het knutselen (maan , roos en vis).

Schooljaar 2016 -2017

Spaanse weken

Op school hadden we een project landen. Groep 3 had het land Spanje. De kinderen hebben van alles geleerd over Spanje en kunnen zelfs een aantal woordjes Spaans spreken.

Piratenfeest

Op 11 februari hebben de groepen 1 t/m 4 een piratenfeest gehouden op school.

Letterfeest in groep 3

De kinderen hadden dinsdag 19 januari een letterfeest in de klas. De kinderen gingen samen met groep 7 een speurtocht doen door de school,  op zoek naar alle letters die ze geleerd hadden. Er was limonade en iets lekkers. Ter afsluiting heeft groep 3 letterbingo gedaan.

Muziek workshop

Op 5 dinsdagmiddagen is er een muziekworkshop : "De trompet van een olifant" . De kinderen komen in aanraking met verschillende muziekinstrumenten.

Muziek workshop

De kinderen krijgen op dinsdagmiddag 5 keer een muziekles van stichting Hart.

kerstdiner

Donderdagavond 17 december heeft groep 3 heerlijk gegeten op school. De kinderen zagen er heel mooi uit.

Sinterklaasviering

4 december is Sinterklaas weer  bij ons op school geweest. Hij kwam op zijn bruine paard(Amerigo was ziek) en had 8 pieten meegenomen. De kinderen hebben een gezellige ochtend gehad.

De kinderen leren alles over geluiden.

De kinderen in groep 3 hebben ook wereldoriëntatie lessen in de klas. Donderdag ging deze les over geluiden.

Pietenochtend groep 1 t/m 4

Woensdag 25 november hebben we met de onderbouw een gezellige pietenochtend  gehad. Er werden pepernoten gebakken, geklommen, geknutseld en spelletjes gedaan.