Basketbaldag 2015

Basketbaldag bij BV Lisse zeer geslaagd

Wat een geslaagde dag heeft de Sparrenbosschool gehad in de kerstvakantie bij het Basketbaltoernooi van BV Lisse.

De dag begon met onze leerlingen groep 3 en 4 die hele gave basketbalspelletjes hebben gedaan. Van dribbelen tot passen en van scoren tot…….inderdaad na afloop een mooie diploma krijgen voor geweldige prestatie. Toen was het de tijd voor de wedstrijden voor de 5 teams welke we hadden ingeschreven.

Spannend tot soms de laatste wedstrijd was het zeker maar dan komen er ook winnaars uit de bus. Zo wonnen Shai, Miklo, Faber en Feiko uit groep 5 de 1e prijs en kijk ze eens stralen op de foto.

In het 5 tegen 5 toernooi deden maar liefst 2 teams uit groep 8 mee en werd het team met Milo, Marijn,  Dax, Boet en Sjoerd Friso kampioen.

Uitslagen:
Sparrenbos 1 – Kampioen
Sparrenbos 2 – 4eSparrenbos 3 – 3e
Sparrenbos 4 – 2e
Sparrenbos 5 – Kampioen

Dank aan alle toeschouwers die kwamen aanmoedigen, In het bijzonder bedanken we de ouders die een team als coach onder hun hoede hadden en natuurlijk Meester Harry die samen met de leden van BV Lisse een geweldige dag in elkaar had gezet.

IMG_3707Bestand 02-01-16 16 29 51Bestand 02-01-16 16 30 04