Groep 1 / 2

Juf Miranda: woensdag t/m vrijdag
m.vanderzon@sparrenbosschool.nl

kerstdiner

Donderdag 17 december hebben de kleuters een heerlijk en gezellig kerstdiner gehad.

Sinterklaasviering

4 december kwam Sinterklaas op zijn paard en acht pieten bij ons op school.

Pietenochtend groep 1 t/m 4

Woensdag 25 november hebben we met de onderbouw een gezellige pietenochtend gehad. Er werden pepernoten gebakken, geklommen, geknutseld en spelletjes gedaan.

Zwarte Piet op school

Zwarte Piet ging met de kleuters meedoen met de Pietengym.

Sint Maarten

De kinderen van groep 1/2 zijn vandaag (11 november) met de lampion op pad geweest.

Voorlezen bij de Kleuters

De schrijfster van het boek "Drakensnot" is op woensdag  14 november bij ons op school geweest om haar nieuwste boek te komen voorlezen.

Professor Proefjes op bezoek bij de kleuters

In het kader van de Kinderboekenweek kregen de kleuters bezoek van Professor Proefjes, hij had magneten bij zich en spullen om de kinderen te leren hoe zinken en drijven werkt. Ook deed de professor proefjes met gekleurde inkt.

Kinderboekenweek 2015

Vandaag zijn we gestart met de Kinderboekenweek. Het thema is Het is raar maar waar. De kleuters zijn al druk bezig met knutselen en proefjes. Ook zijn we druk bezig met het leren van het liedje, met het dansje.

De Olmenhorst

Op een zonnige woensdag zijn we met de kleuters appels gaan plukken op de Olmenhorst.

Sponsorloop

De sponsorloop was op vrijdag 18 september 2015. Onze jongste /oudste leerling hebben het geldbedrag wat is opgehaald bekend gemaakt aan de hele school en de ouders.noel